Тој вели нормално е да се ладни нозете и рацете. Исто како што на рацете не носиме нон стоп ракавици не требало и на нозете да се носи по дома чорапи. А за надвор или обични чорапи или подебелки чорапи како оние термо што се или оние како меки што се, како со мечиња напред не знам дали ме разбираш за кои зборам
Фала! Поубава да си купите . Нарачана е од бебехоум, дебелка е како јорганче. Величината е универзална до 24 месеци.
Да. Од алиекспрес, 4 евра. € 3,94 30%OFF | Romantic Love 3D Acrylic Led Lamp for Home Children's Night Light Table Lamp Birthday Party Decor Valentine's Day Bedside Lamp https://a.aliexpress.com/_mM21vl4
Има кабел, но нема онакво што се уклучува во штекер (plug) не ми текнува на зборот сега. Не сум приметила кога сум нарачувала дека е без него. Па најдов стар полњач и така го уклучив
Зависи колку ти е голема просторијата. За собата кај што сме е супер, дури и ме изненади. Мене ми е над креветче негово, а неговото е до нашиот кревет. Немам некое претерано движење, но добро го гледам навечер. Ова ти кажувам први впечатоци, прва вечер ми е
Нарачав 2 хихи, една за во спална и една за во дневна, ептен се убавииии, фала ти што ги сподели со нас ,,
Фала поубаво да си купите.Ја имам симнато апликацијата на Зара,си направив профил и се си нарачувам од нив.Облеката стасува за отприлика една недела со фискална сметка и рок на замена 30 дена.Еве како се пишани производите.На лупата ќе го пишете производот и ке ве однесе до него.