Фала ти ,од Грција се(ако имаш намера да одиш ќе ти пуштам визитка од продавницата ).Има нешто слично на страната на babyshop.mk разгледај.
Ке си најдеш мајстор да ти направи. Лани синко се околу каминот се вртеше а и годинава ке го местат моите кафезот.
QUOTE="AnaMarijaAa, post: 5840272, member: 38784"]Мајки ИТНО ми треба совет што користите за пред камин некојА заштитна ограда ви благодарам[/QUOTE] Ние сеуште се грееме на клима,но за некој ден и ние ќе почнеме со камин. Маж ми е во план слично вакво нешто да прави за кај нас дома. . П.с.Инаку мајстор е се занимава со железо огради па ако не се снајдеш ти стоиме на располагање
Кај моите не е мрежа, железо е. Се е зацврстено и јас не можам да ја бутнам а не па дете. Во игра може да се занесе. Подобро ограда отколку дете со траума и белези.
Тоа еднаш може многу лошо да биде, тие не разбираат, така брат ми додека проодуваше си ги залепи рачињата на шпорет. Рачињата му беа целите со пликчиња уште се сеќавам, се измачи со завои, а мајка ми и ден денес има искривена коска над градите затоа што потоа цело време мораше во раце да го носи и држи да не си ги разрани рачињата.
Неможе да ја бутне бидејки се зацврстува со штрафови. А за тоа што викаш дека ќе фати еднаш и повеќе нема незнам,но што ако уште на првото фаќење на каминот добие голема изгореница?Јас не би оставала така без заштита барем до 3години. Имам пријателка на која синчето околу 2год беше и трчкајки се лизнал и со глава и рачиња се имаше залепено,и доби баш лоши изгореници.
Од брзање наместо да ти пишам Screenshot пишав линк. И јас многу порачувам од Zara. Ама штета што нема 12-18. Апреубав е