Нешто се поклони и гратис бебе на некоја слика. Бањарката е со четири пакети купени актив памперс пелени. Држач за цуцла од Алиекспрес.
Можеби не е за тука прашањево, но не знам која би била посоодветна тема за истото. Како ги перите блузичките од Зара за бебушите? Има една бела и скрос се растресе и се појавија флеки од нигде-никаде. Сега купив повторно, но на апликацијата од Зара прочитав дека треба да се перат на 30° степени и да се пеглаат на најслаба температура. Можеби јас сум крива, е бапнав на 90° степени. Или не им се едноставно квалитетни блузите? Ова ми е втора порачка, не сум купувала често од Зара, затоа појма немам за квалитетот.
Првата нарачка ми беше блузичка, кошула и фармерки за бебе, сега втората ми беше фармерки и блузички. Кошулата и фармерките реално не се мрднати, а ги перам на 40°, ама блузата се направи за никаде, за низ дома не е бива, не пак за прошетка. Сега втората нарачка ги исправ на рака, ми беше страв да не ги уништам уште не облечени. Изгледа блузите им се ептен крш.
Истоо мислење делам. Јас на 40 ги перам ама сушам во машина и еве го нова блуза скусен во ракави се шета. А од ваикики коска се. Не мрдаат
Мислам дека поради тоа што си ја испрала на 90 се растегнала. Јас сите блузички и пантолони му ги перам на 40, исто како за нас и ги сушам во машина на средна темп. Не на повисока температура. На 60 чаршавчиња, лигавки, пелени или на 90, зависи. Јас често купувам од зара, до сега сум немала проблем. Исто и од ваикики ништо не ми се растегнало, само што памукот во последен период им е лош и се кинат од ништо, после 2 перења.
Дебелко е да исто како капчето што е и внатре е такво дебелко и меко, мене ми се свиѓа квалитетот а воопшто не беше скапо, беше 900 ден, и затоа му купив сега да му биде точно па на зима највероватно друго поголемко.
Se soglasuvam za Waikiki Od prvata kerkička eve vtorava gi nosi. Susev vo masina, i eve seuste gi susam, ne mrdaat