Гужва и ред на каси имаше? Јас за зара малку сум на мисла дали требаше да отидам. Или бараат сертификат?
Леле никаде попуст не видов. Стварно чудно дури ни Бершка и јас се чудев.. Само Ваикики. Зара и Манго па ич. Мислам на излог немаше објавено внатре не влегов..
Istava ja imam. Od blizok sto rab tamu mi kaza se na mix, a dokolku ne mi se dosuseni na prva od desno programata kako so pegla nesto sto e. I gajle nemam za nistooo se nema skrateno i slicno
Се извинувам што се вмешувам во муабетов но може ли да ми кажете за кој модел на сушара се работи?Во план сум утре да си купам па сеуште се мислам незнам за која марка да се одлучам.Во повеќе продавници за бела техника секаде различно ми нудат.Candy,Vox,Favorit,Indesit... И на што најмногу да внимавам.Секој совет е добредојден
Книгите и дрвената играчка лево од македонска книга во бт, играчката десно од монтесори играчки на инстаграм. За играчките е мал, ситни се, веројатно не се ни препорачливи за нивна возраст (таа десно е 2+г). Јас сакам да му правам колекција од дрвени играчки, затоа ги зедов. Туку ич не е тема, ама сакав да те прашам. Денес имаше тезга кај шо се продаваат слики вака шарени ко за во детска соба, со куќички, ама дур се вратив беа заминати. Па сакав да те прашам да не знаеш шо пари се и дали редовно се тука оти јас прв пат ги видов?