Беко е мојата, ама подарок е па нз да кажам дали е најдобра. Ја имам од скоро и уште не можам да кажам колку и дали сум задоволна
Нашата е Candy. Пола година ја имаме и сум задоволна. Само еден совет. Инаку супер си ги суши алиштата, ама јас на неколку пати ко ќе досушеше, дека навечер ја пуштав да работи, остануваше затворена до сабајле. И веројатно комбинацијата на топлината од сушењето и водата која се исцедува од алиштата ги правеше алиштата да бидат малку ко влажнички ко ќе ја отворев наутро. Сега и да е покасно ко ќе доработи машината , ја оставам отворена вратата од машината и го истурам садот со вода, и не се случува тоа.
Да, знам кои се. Еден маж во години продава. Секој ден се тука, ама незнам до колку часот. Многу се убави, ама не сум прашала никогаш за цена.
Беко е. Сензорна , сама си мери колку време и треба за сушење. Почнува со 1:30 и на секои 15 мин се намалува и ако добра центрифуга имаш на таа за перење негде за 30-40 мин суши. Сеее што имам сушам таму, и џемпери и се се. Ако се влажни враќам на прва од десно програма и одлични се. Ништо ми се нема скратено.
https://www.facebook.com/106782461498783/posts/251003973743297/ Има ли некоја мама од тука нарачано вреќичка за да каже дали се убави?
Mene denes mi stigna preubava vreka za spienje od Elo design ,gi imas na Inst i Fb znaci preubavi dezeni imaat a i predobar im e materijalot, vidi gi na socijalnite mrezi.Inaku cenata na vrekata e 1390den od 0-24meseci
Тие виножитата, коли, колички ми се во кошничка, чекаат некои подобри времиња за да бидат порачани. Инаку и овие не ги зедов скапи, левата 350 ден, десната 190 ден.