Не му е точна голема е за годинка/ две пишува ама на мм му се допадна и му ја купивме 350 мислам беше.
Од таа како мојата имаше и од 0-12 големина, за нијанса помалечка беше од оваа 1 до 2г. Да знаете ако ви треба
На бебињава ептен ќе им е голема. Иста има поголемково а има 3 годинки. Во канеј има многу убави комплети по 350 ден се капче, шалче и ракавички. Ако сакаш ќе ти ги сликнам убаво да видиш. Исто и за големиве.
Ако ти е во близина сакам. Дека неможам да најдам за бебе вака плетенка, сегде големи се. Затоа и ја прашав членката дали е точна на бебе
Ја гледав и јас бојата ми беше преубава и моделот на Чиполино е, ама се предомислив бидејќи е еко кожа, ми беше страв да не прави жешко т.е да не не пропушта воздух
Ако си во можност од Лидл да начекаш или некој да ти купи, јас летово купив 10 пара и препрезадоволна сум и дизајн и квалитет
На поклон ја добивме, во Германија сме ние и сеа барав по името на играчката, дали ја има по продавници незнам ама ја има на ebay (animalhug Schmusetuch се вика)