Турбанчето е поклонче а хеланките и новчаникот (ќе го користи за 1 година ) од продавницата “Sinsay” ја има во East Gate со многу пристапни цени.
Преубави Второто го имаме и ние Јас веќе не ни гледам бројки. Според калапот од око најдобро проценувам.lol:
Да, ова е Окаиди, ги има во City Mall и во East Gate, мада можеш и online ко мене. @Naatashka123 фала ти, со здравје да си ги носи и твојата принцеза ♥️ со облекава само диплам и средувам плакар за нови, поголеми
Нас па некои ни се ок со големини, некои не, моментално и 68ци и се таман и 74ки а баш намерно ради калапот и ги зимам поголеми мада и од h&m моментално исто носи со броевите.
Исто и ние сме скоро веќе недела дена со затнато носе и крчеше напочеток(настинка и кај нас), освен чистење со аспираторче ништо друго не ни даде докторката. Еве ја сега се оправува по еднаш дневно дали и чистам носе од мрсоли. Имам слушнато дека колку се добри инхалациите толку може и да наштетат во смисла као организмот ќе се навикне на инхалации и при секоја настинка само тоа ќе биде спас(немам искуство само сум слушнала).
@Pacient srna комплетот е купен од продавница на пазарот во Кавадарци Ако некоја членка има видено низ Скопје нека пише кај има. Памтам по форумов едно време беше многу популарен сетов ама не паметам од каде го купуваа.