@alisijad И јас од мат стар му купив, 1200, нашиве не се анатомски ама само за дотерување по гости ги зедов. За надвор имаме други меки. Има голем избор, еве ги нашите. Да надополнам, удобни се и топли, се виткаат и лесни ми изгледаат дека му се на нога.
@mariz многу ситна слагалицава,мислам на парчињатсјас уште не се осмелувам толку ситни да му купам...
Таа за мене и мм е повеќе Јас и он сме по слагалиците, имаме една многу добра од 3000 (мн шарена), составено и урамено и сите и се воодушевуваат кога ке дојдат на гости а оваа исто ја земавме да ја составиме заедно (синко ке помага или одмага), па ке ја направиме и таа слика, дека мн ги сака Карс
@PUPICA јас имам влезено во една скапа во Бисер, синко ме зафркна 400 ден едно количе со куче и баш и реков на пријателкава абе скапи се таму многу и рече дека има две во Бисер, едната е скапа, другава е некаде позади Бисер.. кученцата биле по 80ден куче, коли со куче по 150-200, а паркингот некаде 1200-1500.
Позади Бисер е една,генерално е скапа.Овој језивиов таму е купен 1.200 (мајками таа работа,без прашање)во Анаконда е 900 ден.Рајдер таму е 200,во Анаконда е 120,овие 2 во паковање 350,во Анаконда 220,нинџа 500,а во Галакси 380 мислам беше...епа ич не е мала разлика.Ај да купуваме играчки еднаш месечно,ама ние еднаш/двапати неделно П.С.Нема друга позади,една е....Аеродромска шема сме ние,ги знаеме сите
Е може може... ама таа напред е дупло поскапа Ви фали Маршал а, ние само него го имаме со количката (таа ја купив 400), го имаме и Рајдер на моторот (се вади од моторот он).. и ептен убав огромен камион со паркинг станици за сите кучиња со се коли, тој подарок купен од странство ми е Полека се заразуваме и ние со цртанов... ама никако да одам да ги купам другите кучиња со коли, празен е камионот
@mariz Маршал,впрочем,сите ги имаме дури и дупликати,ама не ги сликав...тие чисто за пример ти ги покажав И кажи од каде ти е PEZ-от?...јас ги начекав во Жито,ама само Рајдер,Маршал и Скај,другите ги немаше. Продавачките не знаеја да ми кажат дали се продале или воопшто ги немале.
Пред малку,непланирано,како и секогаш,бевме до Анаконда. Ова е 220,за 200 ни го дадоа,дека редовни пациенти... @snegulkata еве што успеав да сликнам,да си видиш Во Галакси послабо стојат со вакви комплети. П.С.Пак купивме дупликат
Епа Маршал,Скај и Рајдер ги купивме во Жито...другиве нигде ги нема Да се пријави некој ако ги најде! Зборам за PEZ-от...