Микрофонов и книгиве ептен ме бендисаа...со здравје се да си служите. Дани што е ова со четворкава? Значи се ме бендиса последно што се објавиле и од книги и од играчки . Конечно магнетна табла (фигурите се како сложувалки од 2,3,4 делови) и од пенава како пластелин што е (според мене многу повеќе се исплаќа и поинтересна ми е...ако направиш топка можиш да си играш со неа пошто отскокнува).
@alana не ни е пробана сеуште. Треба како жетончиња да се пуштаат од горе. Според бои да се сортираат.
Фала @alana, поубави да ви купат А кои книги? Електронските или оние другите? Тие другите се со прирачник за родители и стикери внатре во папката. Многу се убави.
одма го отворивме @Cakica пижамки се тоа на првата слика нели?Кој број е најголем дали примети?Мене ми треба 98 ца
Ги има во Ваикики. Има повеќе модели ама нема од сите мали бројчиња. Најчесто се од 3 месеци па нагоре. Дури и од тие што излегуваат во најмалата величина немаше барем во Рамстор. Вчера купував за поклон па знам, ептен време изгубив додека најдов нешто со соодветно бројче.
Мм сака да го облече девојче, па ме прашува каде има, а јас од дома не сум излегла Ќе го пратам - нек гледа Фала
Нема новогодишни за толку мали, дали се се продало или немало незнам... ама јас барав во Ситимол и Капитол за новогодишна фотосесија и не најдов. Се останато беше од 3м па нагоре... ни во Џамбо немаше 0-3. На крај црвено фустанче купив, капче Baby first christmas, ке ставам слика од фотосесијата кога ке ми ги дадат