Nie sega za sega samo za jadenje i za oblekuvanje iako sinko e pogolem , voopsto ne cuva igracki site gi krshi i razmontiruva , osven kablite sekako ete mi i ideja ke mu kupam prodolzni kabli , da moze na raat da si igra deteto
Куќичката....Фигуриве (мебел) одат заедно со куќичката или има и башка што се купуваат? Чинам како да загледав дека башка имаше објавено нешто во минатите постови како wc шољичка и друг мебел...или се лажам? Баш се интересни ако можеш да си прикупуваш и ако се од иста фирма.
2700 e куќичката,на два ката со еден вид на мебел(дневна во случајов).Можеш да си докупиш мебел.Имаш големи комплети од 990 ден и мали(со три фигури) по 230 ден
Чорапкиве по 12 денари од рамстор, ептен се погодија, му зедов 10тина пара ама само овие ги сликавме другите се за перење сликовницата е од материјал од али експрес и ја обожава
Од Анаконда. По грешка го земав и ептен ми беше мака оти синко си побара Тајо, а таму немаше. После на враќање од наше маалско продавниче најдов со Тајо и тоа многу поевтино и тоа го земав. Сега имаме две Мариз ако одиш Козле да знаеш има избор и поевтини се.