@Kitten Преубави се, со здравје да ги носи. Може инфо за сукњичката и фустанчето? Благодарам ( чекам и слики во мода од принцезата) Еве и еден дел од нас. Секој ден по нешто ново. Кога нема зелено купуваме сино
@makedonkamak сукњичката е 500 (имаше и црна), фустанчето на некој попуст е 650, од Ваикики. Фала ти, поубави да си купите
Решив да и исполнам една од желбите на ќерка ми за Нова Година. Не сакам толку да е навлечена на Спајди, ама со овој подарок знаев дека малата ќе е најсреќна! Па ете... Спајди голем колку неа и тренерки Спајди кој се надевам како пижами ќе ги носи.
@irena.1 последнава слика боичките и колаж папирот од каде ги зема? Тие на carioca се многу добри боички ние имавме фломастери и убаво се чистат и перат
Последната слика се е од џамбо купено. Водените боички мислам беа 130 ден, дрвените 200, колажот 60. Претрпан е со нови играчки, па материјаливе уште не сум му ги извадила, па незнам какви се.
Втората слика е пластелин со модли за колачи да прави, од џамбо е. Да не мислиш на четвртата слика. Тоа е како табла ама од материјал и сунгер, се пишува со фломастер во кој се става вода. И кога ке се исуши се губи напишаното. Од локо кроко е. Искрено не сум баш задоволна.
Magic Water Drawing Book Coloring Book Doodle With Magic Pen http://s.aliexpress.com/Yjeumq2e?fromSns=Copy to Clipboard Го порачав ова, интересно ми се виде.. со вода се бои, како што се суши така пак станува необоено.. супер за мали деца, за да не се прави неред со фломастери