Мн убав тепихот, никаде неможам да најдам толку убав... неколку пати мм беше до Икеа и не ми текнало, може таму да има?
Од една он лајн продавница ни е нарачан пред 3 години, кога ја опремував детската за големата. Во икеа немам видено ваков/сличен модел. Едит: Ги измешав сликите. Мислев прашував за тој беж, со звездите(постиран ми е во темата за детски/бебешки соби). Во што последно си купивте работите ми беа ставени работите на тој, па помислив првен за тој ме прашуваш. Овие ги имам во две нијанси, потемен и посветол. Тука секаде ги има, голема е веројатноста и во икеа да се најдат. А и не беа скапи.
Ние имаме купено ваков мотив од IKEA од Солун лани. Само нашето е како стазичка не е големо колку тепих. Имам вакви видено и во Македонија и беа дури поефтинки од ИКЕА ама сега не се сеќавам каде ги видов. Ако ми текне ќе пишам.
И моиве се помали, како стазички(140-200). 4 парчиња ги имам ставено едно до друго да покривам делот од салонот каде имам плочки поради децава... Големи колку тепих и јас немам видено.