И ние купивме од кинетичкиот песок. Ама ич не ми се свига. Не е како на клипчињат на интернет. Тој е мек и се тегне, овој многу се рони. Срека само едно купив за проба.
Мене ми е купена пред година и пол. Тогаш ја земав на некоја промоција за 500 денари ама мислам дека е околу 700.
И јас не сум баш најзадоволна. Онтересно и беше да направи форма во калап и да го сече ама 2 пати поигра искрено јас не сум и го понудила пак, лом се прави колку и да пазие. Мислам дека потполно истиот го имам
Ви препорачувам од пената да си земите, ја имав претходно постирано. Super light clay се вика. Може по 2-3 пати да се користи...оди исто со калапчиња во исто паковање како песоков...после секое користење враќаш во кутија, оти на воздух ако стои подолго се стврднува...може откако ќе направите фигури да ги оставите да се стврднат (и како фигури за декорирање може да се искористи...пр. пеперутки на украсен конец). За песок најубаво летно време надвор...не мора кинетички да е. Вака изгледа...исто и ние си направивме топка и отскокнуваше.
Да хеланки и блузи на george, 2+3 беа, од фб ги нарачав од таа страната м&м, сите заедно ме фатија 1500 ден некаде со провизија