Е затоа викав малку поскап (значи сепак има разлика).. нашиов е баш како на видеата, се тегне, еластичен, мек и никако не се рони вака како кај тебе. Го земавме од Бисер ние.. Патем.. денес од Џамбо ова го купивме Едит: еве го најдов на нет, дека кај мене се откорнати налепниците... овој го имаме, мало замокче е, над 200ден како што памти и кажува мм.. како што гледам на нет, овој е оригиналниот кинетички песок.
Ааааа те отепав, што не стави слика порано па и јас од бисер го купив, барав кинетички песок тоа ми дадоа, ај здравје следен пат.
Мислев да те прашам од кај вие слично или исто има на али експрес. 2016 New Fashion Hot Children Kids Baby Colorful Wooden Mini Around Beads Educational Game Toy Free shipping http://s.aliexpress.com/Z7jIFfIr?fromSns=Copy to Clipboard (from AliExpress Android)
Ние ги имаме истите И тоа ги носи веќе една година, значи има и 3-ки @An-na И овие беа поскапи памтам, ама па тие во Котон се изгор. Мене не ми се даваат 500ден за три пара гаќи.
Намалени се сега не се 500 ден,290 ден беаи гаќите и маиците ,имаат попуст на цела роба,инаку и ја не би дала 500 ден