И јас се мислев од тие не Кеги ама некако погруби и тешки ми дојдоа,па се одлучив од тие на DOSS српските,анатомски се убави,ги има во мат стар мислам,јас ги купив од една продавница во Бисер 650.00 den http://www.doss.rs/proizvodi/art-4.html
Многу убаво изгледаат Може ли да ми кажеш каде во Бисер ги зема да одам денес Бев до Кеги и немаа бројче па едни што ги пробавме не ме бендисаа.
Секако,Чекорчиња е продавничката,кога излегуваш позади Бисер,кај Тинексот спроти,кај што има играчки,лулашки,воз,таму на крај последното продавниче
Педијатар ми кажа да го користам 2-3 месеца а на нет читам не е препорачливо повеке од 1 месец да се користат препарати за имунитет. Вие колку го користевте? После колки време имаше резултат? Фала
Не прашав педијатар. Тука што сум прочитала и од искуство од мајки, наводно се пие една доза па пауза. Така и направив. Резултати, за 4-5 дена.Во однос на отварање апетит, оти првенствено е за имунитет. Јас ја купив поголемата тегличка, таа +- 1000 ден. Речиси за 2 месеца имавме.
Незнаев дека има разни пакувања. Ми ја понудија таа од 1000 и ја земав. По 2 лажички ставам така пишуваше на упатството, во аптека ми рекоа 1 лажичка а педијатар не ми спомна ништо . Ке си го слушам мајчинскиот инстинкт и најверојатно ке го испиеме цело шишенце фала мајка...