Ех, што убаво е со ракавчиња. Одназад има исто долг дел или само се врзува со врвци? Од каде, колку и женски модели дали има? И јас деновиве кецељка и земав (ама голема ни е).
Se vrzuva. Eve ti link od selerot. https://m.ebay.com/itm/Baby-Boy-Gir...712569?varId=422983219565&txnId=1891163035002 Haha ke vidime kaj nas uste ne sme go probale
Не сум мк , од интернет за 135евра.Прв ден го користиме има брзини и е многу добар.Волку мрсули немам видено во живот. Скап е ама после долготраен проблем и неспиење со месеци нема цена што не би платила детето да се олесни
Jas spas vidov vo Nosko za na pravosmukalka sto e. I koga nema mrsulcinja sepak sekoja vecer go prskam so Sinomarin i vlecam so najmala brzina na pravosmukalkata ete kolku dezinfekcija da se napravi.
Вади до дека има .Дури ме зачуди од каде не и тече носот.Па мојата плаче ама и ги дава носето. Не знам ако имате од тие на прависмукалка што р стават можеби како мојот ефект да се постига.Јас имав од тие со уста што се влечеа ништо не влечев оти малата мрдаше многу.Ако имате шанса топло го препорачувам.
Килимчето за играње е новото.Ми текна да го сликам откако го наредивме. А ова кутивчето повеќе за мама отколку за дете.Да си чувам спомени од моето бебе,кое брзо нема веќе да биде бебе