Да баш е така лета времето, но ова моето е ситно многу за негови 20месеци малецко е ептен и имаме алишта од лани што сега ги носи. Затоа и така кажав.
Ма сваќе и ние сме исто 86/92 па скоро 20 месеци. Не се ситни кога ќе видам во градинка тука некаде се сите.Има и подебелки ама за висина се тука некаде
Што знам внук ми кој што е постар само 5м од синко е скоро цела глава повисок од него. Затоа ситен ми се гледа слабичок е ама жив и здрав нека биде другото се само ќе си дојде.
Сега беше у Лидл? Има ли извадено некои велигденски пакетчиња,тракатанци такви за деца? И овој возот нешто на акција да не беше? Не знам дали ќе го има во лидл-от во Поликастро
немаше ништо велигденско.Вчера бев ама ќе извадат од четврток.Возот не беше акција ,во Лидл секогаш има ефтини дрвени играчки @An-na ,@Bubce38 сега ја видов баш фискалната за возот-24 евра бил Се извинувам за грешка
Затоа си помислив на акција да не е. Гледав нешто слично у Џамбото мислам, 30 евра како да беше. Можно е и у Лидл да сум гледала ,ама за цената сум сигурна дека беше околу 30
@joy1 dali se ubav materijal alistata od HM od Michelle Morin?Sakam jas za golrmava da i zemam.I dali se udobni celosnite pantaloni?Ako se odi vo wc dali mora celi da se soblekuvaat?
@iki26 мора целосно да се соблечат.Имаат копче од зади на врат и една машна подолу. за квалитет шо знам шо да кажам.Исцелите се мн тенки ко свила некоја.Маичката е убав памук а сукњата е некоја мешавина на памук и шушкав материјал допрва ке носиме ке переме па ке споделам