Од Стибера, Прилеп...Цената не памтам точно (заборавам мн во последно време )...200 до 300ден...Испод 300 секако беше. Имаше со еден и со 2 сада (како овој). Практично и за луѓе кои одат на работа..од дома зготвено да си носат. Јас одамна барав вакво и еве случајно начекав.
Istata ja imame. Odlicna investicija. Ne sedi veke vo nea, ama se nosi tamu. I glavata ja stava na nea koga mu se spie, a cesto znae i zaspie taka. Planiram ponatamu uste dve da si zememe za da nema tepacki.
Без етикета се, откако ги исправ ми текна да ги сликам. Земавме плус пижами и 2 пара тренерки но тие сеуште се сушат.
Kazete od koi Kondurcinja za prooduvanje ste najzadovolni. Imam 4-5 para od brat i noseni po 2-3 pati ama i e dosta pomalo nodzeto i i se golemi. Momentalno e so onie paticinja samo so kozicka ama kaj i da e ke se pusti pa mi trebaat za nadvor.
За проодување ти е најубаво боса. Тоа секој ортопед ќе ти го каже. Откако ќе прооди стабилно можеш кондурчиња. Јас сум најзадоволна од Цицибан.
При проодување ти се најсоодветни тие со кожичка односно треба исто како боса. А по проодувањето мене најдобри ми се покажаа од кеги тие со патент низ целиот ѓон.