@danichap аха а јад мислев од х&м дека се таму се многу скапи некако. Ќе информирам маж. Фала ти многу.
Во ХМ едно паковање со 2 боди се 10 еу, но секогаш се во акцијата 3 за две, па 3 паковања со по 2 наместо за 30 еу, се 20 еу. Плус, викендов, вчера и денес, имаше 20% попуст на целокупната детска облека. ЦА иде поефтино, но и овие се по прифатливи цени.
@danichap сигурно има ама кога ти ѕвонат од дома само трчаш За мене ЦА се најдобри секогаш бодиња од таму купувам. Едит @TutiFuti дани ти пишала сваќе. Хм имаш 3 за 14,99 .Ама капите беа во ХМ поефтини ако треба капа од таму
Од германската Зара. Кнап 20 евра.. Инаку многу е убаво фустанчето. Зара имаат убава мода за деца Не стандардна онака детска .
Кажувај кај си да ти дојдеме на гости ,хаха,мојава полудува на овие кога ќе ги види во некој двор,ми вика сакам да одиме таму
Дојдетеее ние сме желни за играње со дечиња.плус имаме двор со трева во неа лизгалка шаторче камиони багери мотори точаци сега трамболината. Автобус или кола и патот Кочани
Мојата и за возрасни е, повелете на скокање јас ја немам испробано дека трудна бев, годинава ке ја испробам.. инаку не е монтирана, викендов ке биде