Од каде го зема , преубав е и ја барам вакво нешто , Да не има сретнато онлине некаде некој ? оти не сум од ск ..
Го земав од Џамбо. Инаку можно е да го има секаде каде што продаваат роба од Интекс, а ако го немаат пробај да го порачаш, би требало да може. Ако не, ќе го праќаме ние по карго
Претпоставував од џамбо е Ќе пребарам по ова онлине прод што се , еи фала ама тмн раб да ве мачам , ќе пробам да најдам нешто , па ако не маж да убедам да ме шета низ ск бе е ако неќе тогаш каргото и други раб ќе донесе
Cizmickive kako za cat woman...mnogu ubavi. Me interesira za igrive sto pravat?...ovaa so magarencevo. Ovaa solitaire mi izgleda kako edna igra sto si ja imav kako dete i mnogu ja sakav (edno preskoknuvas i toa sto go preskoknuvas go trgas i taka treba na kraj edno da ti ostane samo). I so cekancevo mi izgleda interesna....jas zedov od ovie za zakacuvanje, uste shticka nekoja vakva mi fali da i zakovam od niv i lasticinja planiram da redime (da gi optegnuvame na dve).
Леле што направил он е сигурно штракаше по лаптопов добро што не постирал нешто што не треба модераторите нека ги избришат мислењата, јас не можам поминало времето, погоре секако ги имам постирано овие се вишок
Ги немаме пробано сеуште. За вакви пипави игри ни треба чист терен со големата, без средното да се мота. Ама ќе пишам кога ќе ги сефтосаме. Да, кет воман. Огромни попусти па за наесен ги спремив
Кога ќе се дотера ,,Џивџи,, морам да ја видам Си пукнав од смеење, веќе ја замислив туку облечете нешто соодветно на нозе, немој со патиките