Играчка е. Сега го препрашав за мерките, 90цм е висока, 80 е долга, а 30цм широка. Одблиску ја сликал па делува поголема.
Ова свири? Нашето не свири, клот црвено е, ама малата јава ли го јава! Татко и' ја научил и да го плеска по газ додека јава А и нокширов го имаме кај двете баби
Знам дека не е за овде прашањето но незнам кај да го поставам... Кај да најдам патики за малата адидас или наик, високи до глужд (број 23 ваљда) ? Барав во Сити мол, аутлетот кај Борис Трајковски, аутлетите во Аеродром и се се ниски и летни..
За малата или големата? Ние имавме зимоска слични, исто од ХМ ама цели се кривеа, едвај одеше детево во нив.
Истите ги имам, преубави маички ми се, и минатата год истава со риги ја имав, ама сивата беше со слика снешко со шалче
Која продавница? Бев 2 пати во спорт вижн кидс и во адидас немаше до глужд? И те молам кажи ми дали се кожа или еко кожа?
Eve gi Ne pisuva materijal no garant ne se orginal kozha Od adidas gi zedovme pred 3 nedeli otprilika
@chocolade вакво нешто слично имаше и во аутлетот кај Борис Трајковски,види и доле во ГТЦ до Шехерезада јас минатата недела видов таму ваков модел само потемна боја
Затоа и те прашав дали се кожни Слично моделче го видов кај Борис Трајковски па се исплашив да не пропуштаат вода. Испробани ви се, што мислиш би пропуштале вода? А во Сити мол не ги приметив баш :/ Уште ГТЦ ми остана, денес ќе проверем. Сакам црни искрено, но изгледа што ќе најдам тоа ќе купам Ти благодарам мила
@chocolade Bi rekla pre se za suvo vreme Jas za dozd gumeni cizmi i kupiv A za jaka zima sekako nesto krzneno i oblozeno ke zemam Ovie vaka se za suvo niz grad