Може, ти благодарам @chocolade тие еднобојните? Имам гледано едни на сајтот но мене ми изгледаа како да се чиста гума и внатре. Ај ќе ги проверам.
Девојки кај нас воопшто ги нема чизмичките. Вработените не знае ништо. Секако ќе проверам пак деновиве, па ако има нешто ќе ви кажам.
Сакав сега да пишам, немаат изгледа мали броеви воопшто, вчера кога прашав дали ќе добијат рекоа ѕешко. Нема врска ќе видам на др место, просветно ми рекоа дека во сити мол имаат во капитол нежале да ги продаваат. Не ми ѕекнува некоја друга продавница да има. Што убаво порано имаше едно српско дуќанче кај нас во населба секогаш имаа и гумени чизмички ама го затворија. Фала во секој случај
@TheSecret том го најдпв во локално продавниче во порта влае, гледа кон паркингот блиску до стружанката е, 400 ден
@Masnicka.5 @TheSecret пижамите(350ден) и тренерчињата(700) се од едно продавниче во порта влае што гледа накај партизанска, нема име ништо посебно не пишува, памтам само дека е залепено со дуќанче на сара колант за чорапи, хулахопки... Btw, свашта се наоѓа у порта, ќе почнам почесто да шетам таму
E znam kaj e sara kolant bas ke proveram. Inaku da u porta i jas sum naogjala mnogu raboti baska epten blisku mi e pa cesta destinacija e btw nie komsii izglea sme a nikogas ne sme se sretnale