Лани кога купувавме патики, значи ЛАНИ, овој период, во аутлетот во Борис Трајковски (дуќанот што е од страна на лизгалиштето) имаше црни најк патичиња до глужд, но бројчињата почнуваа од 22 па купивме други, тогаш имавме ноџе за 20. @chocolade проверете таму дали има сеуште од ова моделче.
Isto mislenje delam so @joy1 I malava ima isti vakvi 1200 den na popust gi zedovme, i se za suvo vreme. Mislam deka na dozd bi pustile
Ги имавме и ние ови лани само тегет не ги носевме на влажно и нас ни беа многу тешки за облеквање бидејќи ни е подебелко ноџето
Нас ни е тенко ноџето но едвај ги облакаме. Малава ич не ги сака Плачеше за да и ги соблечам, незнам како ке ги облакаме
Rozevite so snegulki gi zedov vo Mat Star 800 den, oblozeni se vnatre so potenka volna. A drugite rozevi od internet gi naracav od HM naracki za deca od FF se mislam 1300 den bea.
Многу се убави, со здравје да ги носите Кажи ми дали се сеќаваш дали имаше гумени чизмички во Мат стар?
Првата 250 ден. Имаше со истиот дезен во многу бои. Втората 290 ден. И тие од Зара беа 250 ден Се начекуваа и поединечни намалени работи во кимико. Ваикики само некако се разграбано ми беше.
се извинувам го ставив на грешка во друга тема @joy1 татко им беше на пат и тој го има купено каде како незнам се уште
Ех и јас баш ради тоа не купив високи,и мојата во продавница кога ги пробувавме вакви плачеше не ги сакаше,а овие си ги облече и си тргна со нив
Гледаш ич не ми текнало во кимико да влезам а што убави блузички имало,а во кое ваикики пазареше,дека во Капитол ништо немаше.