А зошто високо? Јас па си мислам дека вака ако падне не е страшно. Ако е ниско ладно ќе биде? Не ги разбирам овие работи. Плус иаме цела празна соба и некако не можам у глава да си развијам изглед како да биде. А модератор да не префрли на соодветно место за детски соби и креветчиња?
ok gledav na alieksper mnogu slicni mislev Dali se od tamu Dali stigaat sepak poeftuno e od Ali nego li vo nashite dukani
Подароков од баба ќе ви биде најискористена играчка евер. Децата ги обажаваат количкиве на буткање. И голем е веќе и не може нозете да ги свитка а пак се тркала со нејзе Со здравје да ја возите.
Мојот не ја сакаВеќе имавме една ама повисока,погабаритна,па мајка ми си мислела тоа да не е проблемот и му нашла соодветна Се плаши кога ќе го седнеме, само свири на свирката, ама стоеејќи Се надевам ќе се смени, сите деца ги сакаат
@M&M лани купив првпат за големиот и добри се покажаа. За парите се супер. Ланските не пропуштија, го топлеа, а беа нешто поевтини од овие. Овие само неколку пати ги имаме облечено досега, ама се надевам ќе бидат исто добри. Овие и со крзно се малку внатре. Со оглед на тоа дека ги носи само една сезона, воопшто не се скинати или уништени.
Fala imam ednas zemeno za malata ama ne gi koristevme na sneg taka da nemam oset dali propustaat. Kade inase mat star prodavnici ne mi teknuva??
Јас за малата немам купувано оттаму оти не ми се свиѓаат женските мали чизми. Не ми се за ладно и за снег, повеќе се некако фенси. За неа од Пеко купував досега. Еве гледам имаат продавници Ченто, Влае и кај Универзална. Ги имаат скоро сите модели изложено на сајтот и на фејсбук страната, ама најдобро да си отидеш на лице место да видиш.
@eli25 isto ne saka da go vozi. Imame dve vakvi samo stoejki sviri na kopcinjata i ja prevrtuva ,sednuva na zemja i gi vrti trkalata . A da gi vozi ne na site igracki im naoga nova namena
Иста проказна е и батково мој. Имаше поголемо, па го доби ова помалово. Ама да се вози, не љуби баш. Дури сега после 3 месеци пројавува желба понекогаш да ја побутка. А другата му служи само за криење на количките под седиште (ова од братучед му го научи)
Ајде де што се жалите, ќе ги возат кад тад. Еве на пример син ми тоа минијатурно количе "проодувалка" почна да седини да го бута соннозе пролетва што помина. На скоро 2г
Ист е и мојот не сака да ја вози малава кола само ја бутка по некогаш така ,најмногу му служи за криење играчки под седиштето ама затоа големата кола господ здравје да им даде на домашните што му ја купија таа ни е права занимација на сред соба ставена и најмн околу нејзе се врти
Го имаме истиот монтестори кревет, нас ни го правеа по нарачка. Само има плус ограда Кој и да го види се воодушевува, посебно децата Со здравје да си користите се..
Да ви го пратам мојот да ви ги развози,прво станување од спиење прави круг низ стан. Некогаш навечер станува и додека не извози еден круг не заспива.
А таа со акумулаторот ни е трета. Таа ја сака, ама веќе е спакувана во најлони и на балкон, зошто само уште таа ни фали на сред дневна и да нема кај да стапнеме од играчки