Ви сити мол, ама и таму во ваикики ништо посебно не бендисав, само тие жиж розе панталончињата. Другото и мене не ме фати око.
Мајки чисто инфо, верувам ќе ви биде од корист Во Тинекс сабајлево видов интересни кишни кабаници и чадорчиња во форма на животно, таман во прилог на времево Повеќе од пристојна цена.Малку се потенки, како мушамка, ама таман за врз јакничка или слично. Чадорчињата беа околу 360 ден. П.С.Ние имаме, ама знам на каква мака бев дури најдов. Па, помислив на вас Ние уште бараме убави гумени чизми
Novo za vo gradinka. Temnite helanki ne se gledaat ubavo sivi se so crni peperutki. Dvata para se podebeli fatirani. Denes eden cel najlon so alista ostaviv vo gradinka bilo nedela na crven krst i ni rekoa koj ima alista sto ne ni trebaat ako sakame da gi odneseme.
Колку се сега топлинкиве? Кај и да е ќе треба летните цицибанки да ги менуваме, иако во градинка е 200 степени
1299 Скапи се, ама се останато што видов или бројот не се погоди, или не и лежат на ноџето. Овие се петка
Кој сака што сака нека каже, ама Цицибан е Цицибан...мое убедување и мислење. Башка во „папучи“ се по цели денови, дали дома дали во градинка, не мислам и не сакам да ризикувам... П.С.Не викам дека нема добри, подобри и слично, но јас гласам за Цицибан.