Само дводелни, како за скијање имаш во повеќето бутици за детска гардероба. Види во Манела и Пиколини (Ново лисиче).
Od mama kamionot (sto nosel kaka ) a od tato masickata za Nova godina. Kamionot skrien ni e ke ide pod elka, a masata nemase kako da ja skrieme haha. Plus golem Dedo Mraz sto sviri i igra od baba zaboraviv da slikam
Дани колку е играчката со количките на првата слика, она со рампите, да направам споредба чисто пошто ја гледав овде 700ден беше.
Добро не е многу разлика, дупло и нешто плус. Истиве играчкии ги има кај нас и се по 700ден скоро сите.
Случајно да не имате купено од базаро сложувалка од дрвени коцки во вид на трактор да ми пуштите слика како изгледаше.... Ја растуривме и сега господ не ја склопува хелп
од каде мајка? му омалеа преку ноќ зимските и ме затече без нови. утре треба да барам... патем да не имате видено во ваикики што има од зимски чизми?
Od Mat Star kaj univerzalna, 1500 den. Nema vo Waikiki baravme, t.e ima ama ne mi se ubavi bas, ovie pokvalitetni mi se vidoa i vnatre se so krzno. Ima i vo Sport Vision ama rekov za nekolku dena na snegov ne mi se davaat duplo pari a dogodina sugurno novi ke kupuvame