Моментално и ние имаме Цицибан топлинки, за жал не сака многу да ги носи дека позгодно и е без нив. Ги купивме 1290 исти како @An-na што купила само друга боја. Инаку минатото зимо користевме Пепито какви што имаат @mami blue и бев презадоволна, па можа да кажам дека и Цицибан и Пепито се добри. Не ја потата ногата - што според мене е најважно за топлинки и се анатомски и лесни за облекување, се перат во машина на 40 степени и се симпатични на изглед и двата модели. Само имаат разлика во цената па ако би требала да купувам пак би зела Пепито зарди тоа што се поефтини а со добар квалитет.
eve gi na Pepito,preubavi i kvalitetni se,anatomski i za tie pari se odlicni Za pogolemata kerka isklucivo na ciciban sme i zimale obuvki,pa eve so ramni stapala e,minatata zima ni dadoa ortopedski cevli
Јас овие Пепито топлинки ги гледав во Мат стар. Убави се, меки, само што на нас не ни одговараше калапот. Многу се високи и и се собираа под глуждот.
Нели постои ?!?! Искрено, не сум во тек и можеби сум грешка! Инаку во мојот град има дуќан за обувки кој некогаш бил дуќан на Борово па останал со истото име, од овде грешката моја ненамерна! Извини!
Хехе, нема гајле И јас ги знам двата Борово во Скопје кои се претворија во нешто друго низ годините, затоа ме збуни
Мајки, ај кажете ми каде да барам детска играчка правосмукалка? Во Џамбо има, ама само розева. Мене ми треба некоја со неутрални бои, зошто ако купам розева за син ми, мм од дома со со неа ќе ме исфрли. Син ми обожава правосмукалки и бара дадичка да му купи правосмукалка. Дадичка треба да се роди каде и да е, па кога ќе ја донесеме дома треба да му ја подари играчката на бато, на мака сме, каде да ја барам?
Mat star 1100 ден. Имаше и на розе боја, види ги на сајтот. Едит: овие топлинки на Пепито шти ги спомнувавте се всушност на Досс- српската фирма. Барем според моделите што сте ги постирале. Ете јас ги најдов во Мат стар.