Нешто од подароците за нг А ова подновен денес Ова последново зошто нов хит е кога седнива да јаде да бои
Најубавите сте ги избрале Сега нека трчка куклата @Ano од каде авиончето? Барам авионче за бебе ама некое цврсто, да не го раскомада одма и се налетувам на лоши пластики.. Какво е ова? Фала
Не е совршено како што замислував да купам, ама е солидно. Немаше избор во џамбо, а беше испланирано за баткото па за сега е ок. Пластиката не знам со што да ја споредам. Само мало е 15тина цм долго. Ама со повлекување назад сам вози и дете е воодушевено како да полетало. Во секој случај е во групата играчки за под надзор заедно со малите карс колички што ги играме.
лел и јас го видов некња на една песничка , дури гледаше малата дај линк од али , не сум загледнала до сеа по страниве јас
2018 Kids Swimming Water Toys Newborns Baby Bath Bubble Machine Big Frogs Automatic With Music Wash Play Cartoon Educational Toy https://s.click.aliexpress.com/e/bV07wpxw Ај видете дали ќе ви отвори, зошто преку апликација од моб сум
Пластични коцки кои се редат една врз друга и со едно бутање не се раскомадаат секое засебно, имаат како ,,жлеб,, да се пикне Крш да видиш, како таму да гледав, исто и Мадеркеар и на нет од некоја Онлајн продавница ми искочило ама не ми текнува која беше
Да ме оправи некоја мајка каде да најдам детско тепихче со некоја принцеза? И лустерче ! Иде во предвид и хело кити. По можност од нет да порачам