Да се вмешам. Од Топер се коцките - всушност се како мини книгички. Цена не можам да се сетам, ама ќе проверам зошто и јас ги мерачев.
Не знаев кај да прашам. Има кај нас ваква играчка или било што од Paw patrol слично на ова и кај да барам?
Преубави се кукле, и јас сакам исти за моево девојче, од каде се и колку, со здравје да ги носе куклето мало и лесно да си трчка со нив
Со Здравје да си трчка куклето..кој бр се? Од кој бр.почнуваат? 16-17 носи мојава,таман пролетва ќе носи нормален бр.
Ние исти (Или слични)имаме само плави 21 бројче пишува на нив за 11 см ноџе се Топлинките за дома исто 21 нарачав ама тие па големи му се, а овие скоро мали.
Исти имаме сиви. Ама веќе мали. А ми личат лесни за носење. Ќе ги обновиме од Д спорт. Од Мега аутлетот беа некоја смешна цена макс 15е.
Леле цените во мк Истите патки ги имаме само тегет до зелено најк знакче оригинал редовна цена 20 евра на намаление одат по 10 евра од останати бројки Мк изгор.
Те разбирам. Тука каде земам јас новите модели одат по 20 евра. Постарите без бројки се по 10.. Факт е дека во мк се е поскапо.. Кај нас во мк каде што живеам јас лани барав патки и над 2400 немаше ништо..