доставуваат локо кроко , и јас сакам да нарачам и јас барав за момата вакво , комшиче го има и мн е лесно и стабилно мојава од прва го развози колку го зема ?
Да доста е цврсто и стабилно 1650 ден е.Е мојов е малку флегма кога станува збор за буткање со ноџињата ама прави по некој чекор го бутка Повеќе сака ние кога го буткаме инаку има 2.5 години
Кај мене си седна и го затера низ двор , ако ти возе од оние камиончињата што се , и воа ќе го возе лесно , она сега после новата година почна да возе сама , и сеа нема запирање , пред тоа се ние да туркаме , ќе почне и он сам дури укопча како е , после нема запирање
Се заљубив во дрвениве играчки од Лидл,многу се убави и имаат солидна цена. Вчера цел ден со нив игравме.
Со ова си игравме скоро саат и пол пред некој ден. Многу е интересна играчката. За деца над 3 години е и го учи како да си чека да му дојде редот. Плус не може да се намести кој ќе победи па и тоа учи. Ја земавме од Mothercare.
Мислам да се мали уште за неа. Јас мислев стискаш и тоа дава звук и кажува што е. Ама битно листа и разгледува нек се занимава