Па да де и јас се збунив кога ги постираа дека се од Пепито,а се на Досс,и ние купивме од тие само не скроз затворени,туку полуотворени. Чизмичките се многу убави
Kaj nas,vo nasiot Mat star(pp),istive toplinki se 600den. Bas vcera gi gledav,ama na sinko ne mu se dopadnaa pa mi izbega.
Oд кaде јa купивте,и јaс сум вo пoтрaгa пo јaкнa,a oд дoмa не сум излеглa цел месец незнaм кaј штo имa . Сo здрaвје дa јa нoси,инaку oвaa фирмa aтивo имa мнoгу дoбри ствaри,јaс се штo сум купилa ептен ни се пoгoди
bev vikednov i se razocarav .Mn oskuden izbor iskreno od net imav bendisano pantovki,banjarka,pizamki,cizmicki,trenerki abe nisto nemase gledas i samata kolku malku sum zela IMase kostimi za halowin,kapcinja za epten pomalite za mojata zimski kapi ne najdov site mali i bea
Така и си мислев,незнам зошто во Солун немат избор,сум слушнала дека во Будимпешта имале многу роба,па сите од таму пазареле
Bluzata od HM vo zivo bila poubava otkolku na sliki. Ce naracam i jas sega Edit: Dali e tenka ili debela?
Блузичкиве од h&m се претенки, обавезно и облекувам дуксер врз нив. Туку @snegulkata мене ме интересира колку се дебели панталончињава? Баш истава боја сакав да ја нарачам ама нешто ме предомисли, ми се видоа тенки, па решив тука кај нас да побарам зимски панталони.
Панталоните не се баш тенки, добри се, со еластин повеќе. За блузката пак можам да искоментирам дека намерно земам тенки кога ми е во план по родендени да ја носи, ќе скока, ќе игра во игротека и не и треба подебело. Инаку во Солун во HM имаше блузи подебелки по 15евра,многу беа убави.
Nema da ne pominam od nekoj butik i ako mi se dopagja nekoja bluzicka ili helanki da ne zemam Osven ako ne se mnogu skapi