@joy1 Кога одам во Зара, вообичаено влегувам т.е веднаш почнувам од TRF делот, па преминувам понатаму. Бикоз, кога влезам одма од прва во детскиот дел, не ми се излегува Па покул и поубави работи има таму отколку за нас возрасните
Само тој ден ли беше попустот? И имаше ли повеќе бројчиња? Нас ќе ни треба 24-25. Среда сум за Ск па да знам дали да одам натака. Инаку ова се најудобните патичиња, му ги зедовме за проодување, сега сакам пак исти да му земам зашто стварно се најдобри.
ааа преубави, и јас би сакала да знам до кога е попустот, таман и мене ми требаат пратики и на синко едни вакви и да се стокмиме за пролет.
јас мм и малиот не бевме тргнале по патики. седевме во близина и случајно му спомнав на мм да поминеме и само што ги видов одма ми се допаднаа и беа последен број 24ка, баш како што ми требаше. и прашав рекоа попустот им траел неколку дена но вчера (недела) им беше последен ден. како и да е што доаѓаш накај ск ако ти е успат помини ѕирни имаат модели е сега не знам со броеви како стојат, јас ти велам на среќа најдов па и со попуст. ама ств се мн лесни за носење, лета малиов
попустот беше до вчера (недела). ама не се скапи и по редовна цена 1200 се само тоа и пишував и на лолипоп не знам како стојат со броеви, најубаво да се појде до таму.
Мхм. Му држи внимание 10-15 минути ,тоа е супер Ги мести формите (т..е се труди) кога мести животно испушта звук па тој си повторува, потоа ги вади сам тоа му е најинтересно, има музика -пушта и игра Има и едно клуче се отвара врата со него на ова најрадосен е