хм не верувам да сум толку извеана мада може не сум приметила ама убаво се сеќавам коа си реков абе ова ново просветно дело е?! ништо одам често натака па ќе проверам, ама 99% е ново и тоа е
Не можам да ги најдам онлајн. Јас од продавница ги купив на попуст им беа може се од постара колекција. Ги видов пред некој ден и во Marshalls продавниците, чим имаш луѓе тука ако не ги мрзи да видат, Marshalls има скоро насекаде.
преслатки се , од каде ги зема *да не се од смајли ( има нешто вакво во пролетната колекција , пред некоа ден да не ја изложија ? )
Нешто што сум успеала да сликнам Фала @mariz за споделеното искуство за чашките. Синко ептен ги бендиса за пиење.
Фала ти ќе пуштам слика да проверат ако можат ионака уште малку ќе доаѓаат навака, одамна не ми се фатило за око волку нешто, ептен ми се свиѓаат.
Супер И малава ептен ги сака, јас и водичка и ставам во нив... па ја пазам, зашто шета, пие, истура кај стигне И ние ја имаме стазичката дрвена со коли, сега нареден пат додатоци сакам да купам
429 се, ќебенцето е доста големко, димензии не пишува. @Lady*Bug од еурофарм ги зедов, но може и на друго место да ја има акцијата. Имаше уште две бои од ќебенцето, но беа отворени, изложени на фаќање