Според шема, на хартиена основа, ли се составуваат и евентуално колку шеми има ? Пластифицирани ли се делчињата и кое е точното име на производителот?
Од Анаконда. Ако прашуваш за коцкиве, дрвени се, 60 парчиња. Има неколку примери за составување ама не се многу. Кинески се, ич пари (120 ден)
Од Анаконда од Кисела Вода е земена. Имаше и дрвен тетрис, исто многу интересно. Можеш и тоа да и го земеш. Мислам @irena.1 го има постирано низ темава.
Da drveniot tetris i se sto e od toj tip moive gi utepaa od igranje. Inaku tetrisot e od bunjakovec vo podrum, mislam panda se vika. Imame i eden drug tip drveni slagalici sto moite gi obozavaat, a se mnogu evtini. Eve gi na slika od edna strana brojki, od drugata bukvi
Овие и ние ги имаме, ги зедов од Рамстор, слончето и полжавот, убави и ефтини, ама сакам да напоменам дека се за поголеми деца, 3+ сигурно, мојот кој обожава сложувалки овие му се тешки за сложување и не му задржуваат внимание. Инаку многу ми се допадна идејата за складирање, мора и јас да набавам вакви оти ги испогубивме делчињата.
Da da, za nad 3 god se definitivno. Gi imase i vo bazaro da znaes. I kutiite se od bazaro kutija e 40 denari.
Не мирисаат ли кутииве? Јас се што имам земено од Базаро пластика ми мириса, па затоа од Џамбо имам кутии, ама таму не секогаш има избор.
Ејј од кога барам вакви дрвени тетреси и сложувачки,кај и да влезам се чудат што барам Супер,а овие со бројки ги има во Базаро?
Tetrisot kazav od bunjakovec vo podrum go kupiv 270 deň. A slozuvalkite vo bazaro bea po 170 DEN.do skoro gi imase, sega ne sum proverila. Gi imase i vo ramstor na eden katalog po 100 den bea.
Тетрис имаш и во Анаконда, мислам 180 беше. Овие дрвениве со бројки и букви и во Рамстор ги имаше. Јас од таму зедов.