Фала ви на информациите ,ќе отидам до Анаконда , не поминувам од таму воопшто, и незнам што и како има
Во Стокомак, бар во нашиот во Ѓорче се мали бројки, нема за моево. Мојов има ноџе големко, овие се ко за големки деца, 27 до 30 бројче. Искрено таков квалитет нема кај нас досега. Малите бројчиња рекоа ги немаат донесено, ама проверија ако ги има би биле 60ден со висок глужд и 50 со низок. 49 со 59 де. Искрено мене и оваа цена ми е ок со оглед на тоа што нормална чорапа купувам по 30-50ден и се собираат одма, немаат гумички и се прават топчиња. Шо знам...
Eve gi. Jas kupiv 19-22 broj i 23-26 . I maickite so gakicki se ubavi. Imase i pogolemi 27-30 i uste pogolemi.
У Ѓорче купила некоја? Денес немаше кога бев јас. Утре ќе поминам. Искрено поубави чорапи досега не сум видела, ќе му ги сменам сите пошто и така ми порасна човечево бааги и чорапите ми ги надрасна.
Дебелки се чорапчињата? Така личат. Мојот врие, соблекува се и само да е бос . Незнам ќе му пријаат ли
Кај нас дрвените играчки се прескапи. Магична табла, и сликички со 3д од 60 евра на 10 евра. Се изнапишувавме плус се вклучува на батерии да видиме утре како фунционира И коли обавезно да не не пропуштиме незамани.. Ангел.. ако имаш шанса да пробаш да ви земе некој од странција. Многу поефтини се патиките мислам дека дупло Овој модел што се и најкомотни патики лани јас ги земав многу ефтино Се наоѓа во залутани броишта и за 10 евра А се исти како во мк. И се преквалитетни и премеки.