Eli eve gi od vnatre. Neznam kolku se gleda, dolu se malku podebeli, od gore ne. Inaku bev da dokupam pred zatvaranje i imase samo nekolku para ostanato, za tri saati dve kutii se prodale
Ве следам и тебе и @zalosna како купувате исти работи за цуцките за да не се караат, па се мислам дали и мене ме чека тоа? Или можеби големава ќе ја помине таа фаза пошто се поголема разлика
Мајки каде можам да најдам маска/костум за први април.Не сум од Скопје... сакам да порачам онлајн од некоја страна наша.Би ви била благодарна ако знаете некоја страна од фб да споделите .
Овие се рачна изработка..мн убаво ги изработува женичкава https://m.facebook.com/pages/category/Clothing--Brand-/Karnevalski-kostimi-463374253734321/
Ne barajte vo Gjorce Stokomak maski site gi sobravme se snabdivme duri do 34 brojce I sekako prosetka vo park nemoze da pomine bez balon Vitamina istite paticinja gi gledavme denes ama nemase brojce Utre vo drug Sport Vision ke barame, da smenime Adidas
Најдов, во ДМ еј ме разочараа, дупло поскапи, ми продаваат муда за бубрези со големини, висини, што ти јас знам. И јас како Сикрет ги собрав сите во Ѓорче 2