Дм, во делот деко за велигден. Имаше во разни бои, јас намерно бели ги зедов за момите да ги бојат. Мислам 1.25 еу паковањето. А се друго Теди е, само тие дм ги зедов.
Јас му ја пуштам таа од кокомелон верзијата. Ептен ја сака. Ама па и стварно има убав ритам за шизење
Има, бебе мое Од никогаш не сакал да ја слуша/гледа, кога јаде и почнува Шарк престанува да јаде и покажува со прстот да ја сменам Ова го прави на уште 3-4ри, не ги сака и крај, карактер
Мајки во Зегин со купен Памперс големо паковање даваат шишенца за вода. Мм зел за двајцата и му дале 2. Ова е во Струмица, ама ваљда за секаде е така.
Околу 200 беа, чашката мислам 130, шишето 180, да не ве излажам, ама повеќе од 250 не беа. Преслатки се и ги користиме многу.
160/180 se ovie a so gakickite davaat corine de farm samponce ima i posebno da si kupis i caski , termosi i keramicki i plasticni mn proizvodi na disney imat po pristapna cena .
@vitamina јас он лајн порачав и со самото зачленување ми дадоа попуст од 20%. Момите ептен ги бенсидаа, они носат 24-25 и 26-27. Сигурно и машки модели има. Забранете ми пристап до амазон Тоа во белата кутија е како второто на сликава, со магнети.