Фала дечки, најдовме во локално дуќанче во меѓувреме иако сум сигурна дека во џамбо поубави има ама кој да дочека до џамбо да оди
Ова сивото капче од каде е? Вакво бело да не знае некој каде има? Само да не е петпарачко, да е како ова на сликата, убаво ми изгледа
Тексасното многу смешно му стоеше на бебе мое, му се згазивме ос смеење со мм Инаку му зедовме од Зара тексасно, со тремче @RedRevolution во Ориџиналс имаш бело шеширче, околу 600ден беше
@RedRevolution од х&м е. @emkaemka ваков исти модел на капа имавме минатата година само со подобар тексис со риги и многу убаво му стоеше на синко и затоа ја нарачив оваа ама и он е малку смешен Битно ја сака.
Фала @Seduction мислам од фб еднаш порачував ХиМ нешто, ќе ги најдам. @emkaemka Емка тоа оригиналс е во Сити Молиштено ако не се лажам, нели? Скоро ниедна продавница не знам таму, два до три пати годишно и тоа најчесто за нешто од ЈУСК одам, влагам земам што ми треба и бегам, многу клаустрофобичен простор без доволно скали... Кажи ми кај се наоѓа точно во С.М.?