Купена ми е од плоштад во мојот град.Ние мали сме да учиме англиски но нека стои за понатаму.Инаку е за хуманитарни цели за пациенти со ретки болести.
Мила та сега гледам дека си ме цитирала. Јас купив со мики маус од х и м 2 комплета. Овие другиве на дизнеј колекцијата е од карефур италија.
Комплетчево го нарача преку фб или директ го купи? Го меркам за малиша. Шпихозниве ми се најомилени,во исти вакви ми го донесоа бебе прв пат во болница
Ми го донесоа од Швајцарија, сега имам на план да нарачувам преку фб од една страница гледам ок се цените. https://www.facebook.com/HM-Kids-Online-naracki-1067422950106262/
Дани како си задоволна од х и м онлајн шопингот?? И кое бројче порачуваш на средното? Јас ја симнав апликацијата и сеуште преучувам како оди ама многу ми се допаѓа робата што не сумњам дека нема квалитет плус добро е што има безброј попусти и парчиња што ги нема во бутиците. Ај искуство ако може.
Само тоа нарачувам онлајн бидејќи ми имаат најпрегледна интернет страна. Зачленета сум и на зара, манго и триста други, но ми се чини дека никоја друга не е толку едноставна и прегледна. На крај секогаш завршувам во хм, сеедно за мене или деца. Попустите се огромни, има попусту, се следи дали величините и моделите кои ни се фаворити се повторно достапни... Негативно е што се бавни. Пишува 3-5 работни денови а знае и дупло да биде. Но веќе си знам, а и не е зорт баш да мора тогаш, па подготвена сум на чекање. За средното нарачувам 86 или 92. Зависи од модел. Кај тебе е маже, па може ќе ѕреба веќе наредна големина, немам престава. Броевите на обувки им се исти како другите фирми. Средново е сега преодно помеѓу 24-25. Доколку се водиш според цм горните делови таман одговараат секогаш. За долните може да е проблем, да се малку пошироки, доколку е детето слабечко. А ако се зеде помал број, доле куси малку да идат. Но мислам истиот проблем би бил кај сите производители. Средново е понабиено и газлесто и од големата, а пониска е. А за големата, 100 цм е, во должина земам 98, оти и тие и се широки, а не па 104 да земам. На пример кај слебечките слим, кај складна градба регулар. Се надевам добро објаснив.
Те разбрав. Вистина им е ептен прегледна странава. Плус некна кога влегов во бутикот имаа на радио цело време реклами за оналајн. Е сега чекањето па и една недела да е само да не е месец . Мојот е 88 цм го меревме пред еден месец. Јас 86 че купувам ама и 92 ка и затоа ми е страв да порачам а да се преголеми или мали дека облеката не е баш иста секогаш секоја креација нели. Јас во делот кај девојчиња се пронајдов 170 ка само не знам дали да ризикувам бе Ја симнав страната и веќе селектирав е сеа ми даваат попуст од 10 % па има нешто попуст од 15 % тебе ти даваат ли? Другава недела планирам да нарачам па да видам импресии Иначе да има многу промоции и се наоѓаат бројчиња. А сега да те прашам да пример ако ја немаат таа бројка може да почекам да ја стават или завршува серијата и фајрон?
ЈАс со недели, море и месеци чекам некое парче, соодветен број . Првиот пазарлук има попуст од 10%. После се собираат поени и според поените се активираат додатни купониз а попуст. Во моментов има гламур недела тука. Со картичка од еден весник се добива попусти по разни дуќани. ХМ е еден од нив и даваат 15%. Ова е на нередуцирани артикли. Во распродажба, под сејл, секогаш има многу намалени и одлични парчиња.
Може линк од страната за online порачување? И дали важи за Македонија и како оди доставата, колку се наплаќа?
https://www2.hm.com/de_de/index.html Со членката не живееме Македонија. За Македонија нема достава на жалост.
Кај мене е истава страна само на крај ит е кратенката и на италјански. Иначе ја имам симнато апликацијата поубава разгледност за шопинг немам сретнато.