Скокалка кравичка - љубов на прв поглед. Наместо да се качи на неа он ја зема во раце и ја шета низ дома Топлинки од баба
Ние добивме такво на подарок коњче, и во прво време го тегнеше за ушите и го маваше,е сега го јава и цела се мава на страна со него
Vcera kupiv od waikiki za sinko nekolku bluzicki no neznam zosto vo prodavnicite nema bluzicki so detski likovi tuku samo obicni vo strafti ,ednobojni itn
Mesecov imame dosta raboti kupeno megu koi se jakna od Zara cizmicki od Dsm kozni so krzno polneti,pizamki so minions i so cars sliki imam samo od jaknata od cizmickite ke gi slikam podocna pa ke gi vidite btw eve go fraerot majkin <3
Да, и тегетот и розевите. Тегетот се тие што ги добивме од бабата, купени на зелено, а розевите се со "полар" постава, од Ваикики и баш во моментов се на попуст. Имаше и сиви такви, а кај поголемките девојчиња полар панталоните се тегет со розеви точки
Preubava i topla jakna za zima. Toplo vi ja preporacuvam ako barate jakni. 3-1 e. Vnatre e ispolneta so topol dukser koj moze da se vadi i na prolet da se nosi kako jaknice. Izlezena e malata momentalno be mozev da ja slikam, vi pracam slika od net.