@mariz @orhideea во врска со акумулаторот не знаеја да ми кажат како се вика дуќанот. Ми рекоа се наоѓа во Велес кај железничката спроти жито маркет и дека е железара. Ако има некоја мајка од Велес нека сподели како се вика.
Имам анонимна информацијa дека станува збор за пододекор. Ги има на ФБ можете да прашате дали има и дали праќаат по карго
@emkaemka Фала, порачав 23ка и јас само црвени. Вака нарачката е прифатена па ќе видиме што ќе испадне. Јас сакав старки да му земам ама многу ми се тврди тие, супер штом се лесни и меки. Палто во Рамстор не видов, до молот не ми се шета деновиве, ама пошто секако ќе идеме до Охрид ќе проверам таму. Се надевам таму не ги разграбале како кај нас
Завчера купив од Рамстор имаше над 10тина сигурно,само не си ги нашла,стоеја забуткани позади едни маички со летни мотиви. Пробај пак,навистина е убаво и мекано
И ваму беа скриени, ама око соколово ги лоцираше Барав јас оддамна тексас, но се налетував на шкорави и крути, па ова кога го видов му се прерадував, башка цена 799ден @Vanj4e да ја дотераш куклата во стварите од последната слика и да ни ја прикажеш Ептен штосно ја облакаш