Баш ми е жал, ти кажав дека не е ажурирана страницата А праша директ во продавница? Јави се, прашај, види што ќе ти кажат, но чим нема онлајн, немаат ни они, но можеш да пробаш.. Окаиди донеле нова роба?
Neee, moive maski ic ne se zamaraat sto ke im oblecam. Tuku golemiot partal pravi patiki í trenerki. Znaci vo mesec dena skina 4 para trenerki na kolenata. A patikite za kratok period dupki imaat na gonot kako sto koci so trotinetot. Pa patikive gi nacekav na 50% popust i gi kupiv eden broj razlika. Í znam nisto od ova nema da ostane zdravo za maloto da iznosi. Za nego pak ke kupuvam.
Леле бебе мое колку ги мрази патикиве, абе ги вади одма од нозе и ги џитка најдалеку што може. За ниту едни други не се буни, ама овие не може да ги смисли Башка широк модел, му шета ноџе и се сопнува, па ваљда и затоа ги нејќе. За некое подебело ноџе се дефинитивно, јас одма ги давам ако некој ги сака, вас мали би ви биле 22ка се. Се надевам на дечко твој фино му лежат
Нарачката пројде ама ми се јавија сабајлето одма дека нема, ептен зорт за 23ки . Ама ќе свртам утре во продавница, ќе се праам на тошо, може добиле Окаиди дополнуваа нешто во моментот. Не знам кое бројче носи твојот дечко ама и таму ако начекаме нешто 23ка исто како лото да сме добиле Синтисајзерот е од бебе хоум/кидо редовна цена 6990, деновиве имаа попуст 20%, ние и картичка имаме па со 25% го земавме. Гитарата е од mothercare, 2550, имаа акција за сметка над 2500 плаќаш 500 ден помалку па 2000 испадна. Само не знам искрено до кога им се акциите, мислам до четврток. @SofiMar_ од каде?
Epten fino mu lezat. Za negova vozrasta ima bas golemo í siroko stapalo. Do 28 e stignat. Samo sto ne traat mnogu kaj nego. Do leto ednite vo dobra sostojba da bidat ,ke bidam srekna.
Се дотеравме за кај тете на свадба Резервна облека за свадба За лето @Цвет88 немој да си се излажала у соба да правите балони, ќе неможеш да исчистиш од сапуница и се живо мокро ќе биде Само у двор, тераса, битно на отворено, слушај паталец