Планот е за во купатило... да се лажеме за бањање, ако ни успее.. Али секако, уште поубаво двор.. фала за совет.
@emkaemka кај ги најдовте сандалите ? Минатата година син ми ги имаше и ги изнаносе цело лето и читави се уште. Ама сега ми треба поголемо бројче Во спорт вижн уште ги немаше кога ги барав
Не издржав без црвени патики Закаснет роденденски подарок @emkaemka Свадбата покрај вода ќе биде? Судејќи според резервната облека Инаку си знаеш, се е нај, нај
@Minnie-e со прави Конверс ќе шета дечко твој а на тебе со лесно со врвките Да, свадбата покрај енѕеро ќе е, Охрид, па мораше ваква резерва да се има Кој знае како ќе се допазиме да не рипне
@emkaemka дај ми линк на кој ги имаш нарачано Најк сандалките Ги немам видено по рафтови сега кога барав
Стварно ??? не сум видела , одам после да си ја купам и јас Од капитол ја зема ?? @sofi2107 јас ги нарачав црвено -црните и црните
Прашај си ќе ти кажат каде стои ако ја извадиле и таму. Јас бендисав повеќе еден друг комплет, ама од тој во Рамстор не беше уште извадена маичката за возрасни, па го купив овој комплет.