Сте нашле од овие шпихозните по кратки за деца над 3г? Многу ми се практични, ама не можам да најдам никаде.
4600 овој модел, 4200 друг модел на столчиња. Претходно за со едно столче ми рече 3000, прашај си најубаво. Женски во план сме да одиме до Софија, имаме закажан преглед таму и сакам ако успееме некој краток (или колку време ќе ни остане) шопинг да направиме. Може ли помош од тие што купувате таму каде да одиме? Нормално H&M да има @eli25 @kukla21 Ако не се лажам вие имате што да споделите?.?
Ко од пушка Ние обично одиме ринг мол(тука се икеа до молот,х&м е во ринг и декатлон малку подолу) Кога има време и Парадајз обавезно
Скоро сите молови го имаат ХМ во Софија. Погледни на мапата на ХМ ќе ти ги покаже сите па бирај каде ќе ви биде најблиску.
Јас ја купив во рамстор. Пред 3 недели стое кога ќе влезеш одма десно на полоците на ѕидот. Ако сакаш во четврток/петок ќе проверам дали ги има уште. А можам да ѕирнам утре и во капитол.
Во Капитол мие најмирно за купување дека со бебе ама па гужва за паркирање. До петок ќе одам и јас до Рамстор па ќе видам ако има. Тренерчињата мора и ние да ги земеме,имаме исто ќебенце