Некој да не ја има подлогава Ми фаќа око,ем пристојна цена,ем мултифункционална...Малку материјалов ме буниСе јавив таму да се дообјаснам,вика нешто приближно на фолиине што сте ставаат на кола за заштита од сонце...во предов,според мене,некоја фолија/мушама,тоа некако не ми е по ќеиф.Што знам...Имало можност да се види во живо,само во Струмица https://nama.mk/proizvod/multinamenska-podloga-poveke-golemini-dezeni/ П.С.Не знаев во која тема да прашам,па тука,ако не е проблем...
мами од битола дали знаете кај можам да најдам боди кумановски.лани имавме купувано беа многу квалитетни но продавницата каде купував се затвори и неможам да најдам на др место
Од каде е таблата за пишување,многу е добра.Во потрага сум по нешто такво,во таа фаза е сега ќерка ми.
Незз колку ќе ти заврши работа од гостивар се купени од дуќан за детска гардероба "КОНИ" редовно пазарам таму презадоволна сум од квалитетот.
Da se priklucam i na ovaa tema. Konecno najdov pamucni kapcinja dupli dvostrani od waikiki 350 den 2kom