Може да се умешам неповикана? Малата има Адидас патичиња бројче 21. Сега и' купив Најк патики, број 22, и и' се баш таман да ги износи периодов. Според мене, Најк обавезно еден број плус од Адидас земи Инаку, патичињата на Витамина се преубави На малата Адидасот се исти такви без врвки и лепенки, со навлекување се облекуваат. Не ми се купени ни мене од МК, во странство има каде каде поубави моделчиња на детски патики, ама тоа е
Кукле преубави работи ,чорапчиња исти лани износе ќерка ми.А тие на првата слика 3/4 од каде се купени?
Сега проверив на https://m.zalando.ch/nike-performan...rosummit-whitelaser-orange-n1243a0xz-k11.html 40 CHF се ама ако и нема 24ка, така да ќе кажам да ми нарачи 25ка оти овие 23ка адидасот и без тоа му се тас таман така да може и попаметно ќе ми биде 25ка. @Sexybaby86 Фала ти и тебе за споделеното искуство
Од Заландо можете слободно со наша картичка да правите нарачка од тука, адресирате до адресата која сакате во Швајцарија, Германија. Јас така нарачувам.
Има потреба и јас да кажам дека се заљубив во патиките? Освен на таа страна има ли шанси да се најдат на друго место? Бетер од дете сум, ама се вадам со него, пошто за него се нели а има повеќе патики од нас. Што ти се вика жени, уште се смеам кога ќе го “сретнам” она мечето од Лотус што го порачавме сите .