Кај нас годинава така остана прашина да собира, се надевам наредната ќе му биде поинтересен па ќе го искористи.
Не ги соблечува, не дава да и ги сликам Малку се претиска па се врти таков е на ќерка.Мојата во јули прави 3 и го вози,а вика дека е од 3+.Првите патишта паѓаше ама се научи брзу.Вежбање со шлем само препорачувам
Двете жолти настрадаа на прво перење. Се офарбаа од нешто . Ова до сега ми се нема случено, а толку со мерак му ги купив. Купибнколор кечер и сејн римувер 2 во 1 па се надевам дека ќе ги спасам
@Ano @fana најубави paw patrol има во крш на ty марка , еве слика ние полека ги собираме сите ова се од малите има и поголеми
Ako imas fb, pobaraj ja... Ima preubavi detski raboti... Ne naracuvam prv pat od nea... Kargo ispraka za dva dena ti se doma... I kvalitet ubav ima... Trenercinja isto imam zemeno od nea... Preubavi se i kvalitetni... Jas sum mn zadovolna... Cenata e 600den
Авиончево одма отворено, но ептен е јако, од зади има и кутивче за багаж Мадеркеар Дадичка да ја комплетираме