Женски, едно прашање. Сте нарачувале ли од странава? https://www.facebook.com/Kvalitetna.Obleka/ Производиве се за неколку € поефтини од страната од кајшто вообичаено нарачувам. А знаете - € по €, се собира другарка рече си нарачала, претходно преку друга страна најразлични ствари продавале, сега се поделиле и само H&M носат. Ми влегоа у очи цениве, дека сакав синко новогодишно да го подновам...
Sega bas gi razgledav cenite i da vo pravo si po 1-1,5 evro se poeftini. Samo ne znam ok koj sajt na HM da gledam ( grcki, germanski, ungarski..) Se mislam od grckiot da razgledam Jas bi poracala ako najdam interesno nesto.
Јас ја купив подлогата добра е за тие пари материјалот и е како што кажа како фолии за коли инаку топла е кога се седи на неа, дебела е 0.5см, голема, шарена од 2 страни, може да се чисти со влажна крпа.
Снегулке имам една молба...да ја сликнеш ќерка ти во јакничката и да ми пратиш сликиче да видам како стои јакнава? 92ка е? Сакам да нарачам но баш ми се виде кратко јакничево, па се мислам меѓу три модели на тегет јакнички од овој дуќан. И едно прашање до сите мами....Дали сте го виделе јакничево во Зара? Да не тепам толкав пат само ради ова јакниче:
@Kitten ,јас ја видов пред две недели и сакав да ја купам,ама кога ја видов во живо не ми беше многу убава,не беше толку дебелка за зимо,повеќе е како за есен и пролет,зависи што сакаш,инаку ја имеше во повеќе бои. @snegulkata кажувај од кај се пижамите и јас ги барам со пепа прасе, а и @An-na и твоите работи се прекрасни кажи ми од каде се купени?
@Kitten 110 е, а 104 би била идеална големина. Ама од H & M носиме трнерки, блузи, дуксерки 110 па затоа и јакната ја земав таа величина. Ама не е лоша, си ја носи. @An-na @azelea Од Струмица се пижамите
Оооо машала Јас 98 да и' облечам ќе плива Нас и 92 ни е малку комотна @azelea штом викаш тенко како есенска, ти верувам и ич нема ни да одам. Останува уште Бисер да го прошетам, онлајн некако не ми се нарачува јакна, да не ја утнеме.