И моето и лани не ги сакаше а и оваа година му нарачав од Грција зелена боја зошто тука ја нема, се мислам дали да ги откажам ептен неудобни ама пак какви да му земам , другиве све се отворени напред.... Јас 22ка нарачав.... 23.5 шлапатарка му беа а овие ептен таман.
Епа и јас затоа вакви , ама не верувам да ги носи , така да мора други да барам , ако најдеш некои убави и удобни пријави Ние до 26ка стигнавме , многу брзо му растат , за месец дена 2 години ќе прави ама пак многу е
Јаа така во Пеко. Мериме со тоа што им е за одредување број и покажува 23. Ај носи 23. Лелеее и викам, овие огромни. Дај 22.облекувам таман. И женава вика, ај сега стани ја да видиш како ќе легне ногата. И стварно, 23 беше таман.
@kukla21 Деновиве ќе го пробаме па ќе пишам. Отворени сандали од искуство избегнувате или од општо познатиот муабет? Јас решив да пробам од искуство па ако се сопнува нека бидат за во пригоди кога нема многу движење. Ептен ми беше жешко вчера и запнав да има дете и "баш" сандали. Вака ептен добро му лежат, лепат на ноџето и иако поголемо бројче му ги земав овие стабилно си одеше (имаа и друго моделче, ама баш и продавачката искоментира дека кај тие ептен лизга ноџето). Најкот 22ка го купивме и ми е страв дека ќе му омалат одма, а и се мислам дека ќе му се поти ноџето во нив. Ваше искуство? (пошто тие сите ги имаме ).
Од старт сме со отворени сандали, не му шета ноџето. Мене па затворените ми се онака, не ми се за лето. Уште немам земено сандали, има крокс и со нив тераме, ама ќе одам деновиве.
Се сопнуваат на почеток, и ги повредуваат прстињата, башка што може да лизгаат. Затоа до кај три години е добро да се затворени напред, после може и отворени.
Од година дена како прооде прво со адидас отворени сандалки, па после следна година имавме Геокс, за годинава мислам да му земам Ранерс гледав убави моделчиња имаат. Не му се лизгаа, ама убаво нит отворени скроз нит затворени, баш фини.
Jas sum bas zadovolna od stariot model na nike sandalcinja. Mojot po cel den vo gradinka gi nosi. Samo ne vo sport vision,tuku vo nike outletot gi imase.
И јас барав денес од Најк сандалките ама во аутлетот беа над 30 и многу мали 18-19. Во Спорт Вижн немаше да.