Леле чашитеее.... Видела некоја кај нас ваква? Матео ја обожава Пепа. Кажуј Дани од кај е да го пратам деверко па ќе иде еден другар ја ги земе.
Се е Амазон. Вчера нарачав денес стаса. Помеѓу Пепа и Пеј Патрол беше двоумењето кај нас, ама повеќе деца се, за наредниот кучињата ќе бидат
Некој скоро да купувал тротинет? Од кој сте задоволни, за 4г дете? Запнала малава за тротинет а само уште тоа ми фали по дома
Ние лани купивме за ќерка ми (имаше неполни 4) од тие со две тркала напред. Го возеше 6 месеци секојдневно, на почетоков на сезонава му се извадија тркалата. И зедовме сличен нов, за два месеци и се скрши делот за стоење оти овој пластичен беше, ланскиот беше метален. Купивме нов целиот метален со едно тркало напред. Го вози, ама не како претходните, потешко и е. За вас најдобро со две тркала напред, ама гледајте барајте делот за стоење одоздола да е метален. Околу 1300 - 1700 се.
Ооо 3 сте истерале, јас за 1 се мислам, не за друго некако не верувам дека многу ќе го вози ама ај. Гледав кај нас во населба околу 2000, мада мислам дека беа за поголемки деца, ме знам кај да гкедам, кај пластиларите сигурно истите се поефтинки
Ние од Локо кроко ги земавме. И во Анаконда имаше. Пред една недела имаше акција во Кам за 900 тротинети, ама не знам дали имаат останато по маркетите. Убава занимација е за децата. Мојава ептен сака да вози. Затоа и три сменивме Низ Бисер продавничките да ѕирнеш. (мислам дека си од Аеродром)
Па за таа позади бисер зборам, на тие пто имапе цена 1900 стоепе, помалите не прапав. А во кам пред некој ден видов 1 тротинет мислев некој си го заборавил Фала ти ќе разгледам
Нашиот е од локо кроко, точно две години е, и ок е. А да знае да збори би пцуел мислам, зошто децава душата му ја вадат. Големиот го вози нон стоп, сега и малото почна и уште куп други деца од пред зграда му се качуваат.